Kunstforeningen GL STRAND er en moderne kunsthal. GL STRAND danner årligt ramme om 6-8 udstillinger, et varierende filmprogram, en møderumsinstallation og et levende arrangementsprogram i tilknytning til de skiftende udstillinger.

Åbent i dag
11.00-17.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Studerende:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
85 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
40 Kr.
Gratis
Gratis
25 Kr.

Transport

Busforbindelser:
Metro:
1A - 2A - 6A - 15 - 26 - 29
Gl. Strand

Indgange

Gl strand har to indgange: fra gl. Strand 48 og fra læderstræde 15 gennem gårdhaven hovedindgangen er på gl. Strand 48. Der er adgang til udstillingssalene via elevator eller trapper til alle tre etager. Der er adgang for kørestole og barnevogne læderstræde 15 gennem gårdhaven. Herfra er der adgang til alle etager via elevator.

MØDER I KUNSTEN

Lad GL STRAND være ramme om dit møde, foredrag, konference, virksomhedsevent og meget andet, og giv dine gæster og kunder en særlig oplevelse omringet af kunsten i en af Københavns fineste klassicistiske bygninger.  Vi har to forskellige mødefaciliteter i GL STRAND, som kan kombineres eller lejes hver for sig:

Den store sal kan rumme op til 100 mennesker i teateropstilling og helt ned til 15-20 ved mødeborde. Salen er udsmykket af den danske billedkunstner Erik A. Frandsen med spejlvæg og har direkte udgang til en hyggelig gårdhave som også kan inddrages.

Montanasalen har plads til 12 og er, ud over at være et mødelokale, også en kunstinstallation, som hvert år forvandles til et nyt rum af udvalgte danske kunstnere. Salen er dog altid udstyret med mødebord og AV-udstyr, så alle typer af møder og mindre events er mulige. Montanasalen ligger med udsigt til kanalen og til Thorvaldsens Museum.

Forplejningen kommer fra vores egen café, som sørger for alt fra morgenmad til frokostanretninger, sandwich, snacks, kaffe, drinks og meget mere.

Leje af GL STRANDS møde og konferencefaciliteter giver fri entré til kunsthallens aktuelle udstillinger. Det er også muligt at booke en omvisning, der kan indgå enten før, under eller efter dagens program.

Hent vores vejledende mødepakker her
Eller kontakt os for et skræddersyet tilbud.

SELSKABER OG EVENTS

Hold din næste fest eller event midt i kunsten og omgivet af historien. Kunstforeningen GL STRAND ligger midt i Københavns kulturkvarter og lige ved metrostationen Gl. Strand.

Vores unikke sal har plads til 80 spisende gæster og kan nemt omdannes til bar og dansegulv. Salen er udsmykket af den danske kunstner Erik A. Frandsen og danner stemningsfuld ramme om alt fra konfirmation, bryllup, firmafester og receptioner. Med direkte udgang til stor og hyggelig gårdhave er salen i GL STRAND perfekt til selskaber, hvor man også kan inddrage gårdhaven.

GL STRAND har mange års erfaring i at planlægge og afvikle store fester og mærkedage og vi samarbejder med professionelle kokke og madleverandører. Ønskes egen leverandør, er det også muligt.

 

Læs mere her om de forskellige muligheder og selskabspakker her

KONTAKT