Åbent i dag
11.00-17.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.00-17.00
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Ung under 27:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
90 Kr.
75 Kr.
80 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
Gratis
Gratis
35 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

GL STRAND har to indgange: fra Gl. Strand 48 og fra Læderstræde 15 gennem gårdhaven. Udstillingsarealer har adgang via elevator og trapper. Der er adgang for kørestole via Læderstræde 15 gennem gårdhaven.

ALL ALL ALL

All all all præsenterer Picnic at Flatlands med Erdal Bilici

5. maj – 17. juni 2023

Læderstræde 15
Åbningstider
Torsdag – fredag kl.13.00-18.00
Lørdag kl. 11.00-16.00

All all all præsenterer Picnic at Flatlands med Erdal Bilici

5. maj – 17. juni 2023

Udstillingen Picnic at Flatlands af billedkunstner Erdal Bilici er den femte og sidste i en serie af fem mediebaserede processuelle udstillinger, og undersøger skellet mellem det hjemlige og det naturlige, det private og det offentlige, gennem video og installation. Udstillingen afrunder All all alls første årsprogram.

Gennem tre hovedelementer – et printværk, et videoværk og en installation, der skjuler sig gennem en kælderdør under Kunstforeningen GL STRANDs baghus – undersøger udstillingen bevægelser og overlap mellem det domesticerede og det ’vilde’, offentligt og privat rum, det skjulte og det synlige, samt vores følelse af ejerskab over naturen.

Bilicis udstilling tager udgangspunkt i det videoværk, som har givet navn til udstillingen. I Picnic at Flatlands er vi på en poetisk tur i og omkring Værløse Flyvestation, der engang var en aktiv militær flyveplads, men siden er blevet en ejendomsspekulants våde drøm, imens noget af den har været kontorlejemål og andet har stået tomt. Med to hovedkarakterer, en virkelig og en 3D genereret, tager Bilici os med rundt i disse settings, både de naturlige, de hjemlige og de hyper realt animerede, i en rolig udforskende bevægelse. Videoen agerer kulisse for kunstnerens fortsatte undersøgelse af transaktionen mellem vores mondæne, monetære begær og vores behov for at forbinde os til noget uberørt, åndeligt, naturligt. I vores fetichering af ideen om dette ’noget’, gør vi det til et objekt – et sted vi bringer det hjemlige med hen til; kontrollerer, regulerer og holder middagsselskaber på tæpper i.

I løbet af udstillingen udvider kunstneren sit projekt gennem nogle events, der beskæftiger sig med skellet mellem offentligt og privat, såsom en aften med rollespil, og inviterer gæster til at slutte sig til hans undersøgelse.

Picnic at Flatlands er støttet af Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og Beckett Fonden.

Erdal Bilici er en tyrkisk billedkunstner, baseret i København og nuværende studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis MFA. Hans praksis, der udfolder sig i film, video og installation, centrerer sig omkring billede reproduktion og tager ofte udgangspunkt i undersøgelser af bevægelserne mellem synligt og usynligt, offentligt og privat og virkeligt vs. hypervirkeligt.

All all all

Picnic at Flatlands er det femte og sidste residency og udstillingsforløb i All all alls årsprogram. Gennem fem mediebaserede kunstneriske undersøgelser i 2022/2023 faciliterer All all all procesuelle udstillingsformater, som ønsker at aktivere forskellige omsorgsfulde kunstpraksisser, udfordre ideen om det færdige kunstprodukt og sænke tempoet af kunstnerisk produktion og forbrug. All all all har et permanent arkiv, der viser værker og spor fra alle de kunstnere der har formet stedet, som en måde åbent at dokumentere det kollektive projekt.

All all all er ledet af kurator Klara Li Scheutz.

Om @Læderstræde

Kunstforeningen GL STRAND står bag udstillingslokalerne i Læderstræde 15, som kunsthallen via et open call giver skiftende kunstnere og kuratorer mulighed for at overtage for en 1-et årig periode. GL STRAND stiller vederlagsfrit udstillingslokalerne til rådighed sammen med et honorar.