Åbent i dag
11.00-18.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Ung under 27:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
90 Kr.
75 Kr.
80 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
Gratis
Gratis
35 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

GL STRAND har to indgange: fra Gl. Strand 48 og fra Læderstræde 15 gennem gårdhaven. Udstillingsarealer har adgang via elevator og trapper. Der er adgang for kørestole via Læderstræde 15 gennem gårdhaven.

ALL ALL ALL

ALL ALL ALL PRÆNSENTERER TIME LOSERS

Med Freja Gøtke og Hilma Bäckström
9. September – 15. Oktober 2022
Åbningstid: tor – fre 13-18, lør 11-16

All all all er en residency baseret udstillingsplatform med base i Læderstræde 15.

Udstillingen Time Losers af den dansk/svenske kunstnerduo Freja Gøtke og Hilma Bäckström er den første i en serie af fem mediebaserede processuelle udstillinger og udforsker en social æstetik gennem totalinstallationen som ramme.

Til åbningsudstilling bygger kunstnerne Gøtke og Bäckström en totalinstallationsbar af fundne og indsamlede reflekterende materialer. Et rum inde i udstillingsrummet, der fungerer som mødested mellem publikum og kunstnere, mennesker og objekter.

I baren serverer kunstnerne drinks og overdådige desserter, de orkestrerer sociale events, der inviterer offentligheden til at deltage. Baren bliver i deres værk en beholder for en undersøgelse af det sociale event, som en performativ øvelse, og som noget, der vedligeholder os – både gennem de forfriskninger og gennem de menneskelige forbindelser, der serveres og iværksættes af kunstnerne bag disken.

Med Time Losers skaber Gøtke og Bäckström mærkværdige kulisser ud af træ, spejle, sølv og metal, som de iscenesætter social væren i. Her kan ting fremkomme og forsvinde; mennesker, objekter, kunstværker og situationer optræder og genoptræder i scenografien, og er med til at påvirke og aktivere den.

Som bartendere og værter til deres middage indtager tidstaberne en rolle som omsorgspersoner og vedligeholdere – de vedligeholder gæsterne og objekternes liv, og det liv der finder sted mellem alle deltagende parter

Time Losers er også en ode til det fundne objekt, til indsamlingens praksis. Som to skader samler og skaber Gøtke og Bäckström intime rum med skinnende ting, der spejler og imiterer hinanden og omgivelserne. Kunstnerne arbejder med readymades og at samle som fundament når de laver nye værker. Med objekterne bygger de sociale steder, der forhandler bevægelsen mellem det offentlige og private, det almindelige og det kunstfærdige. Deres metode er en anti-hierarkisk tilgang til objekter, der opløser kategorier som æstetisk/ikke-æstetisk, værdifuldt eller ej, og har bæredygtighed i centrum. Ved at give anerkendelse til hverdagsobjektet ønsker de, at de ikke-menneskelige ting, der omgiver os, kan have ligeværd og at vi mennesker skal skabe meningsfulde forbindelser med dem.

Om kunstnerne:

Freja Gøtke (DK, 1991) arbejder i feltet mellem film, skulptur og installation. Hendes praksis udfolder sig omkring objekternes liv og deres interaktion med mennesker.

Hilma Bäckström (SE, 1991) arbejder med interaktiv installation der involverer fotografi og skulptur. Central for hendes praksis er indsamlingen, som en handling, et arkiv og en metode.

De er begge baseret i Wien Østrig og startede deres fælles praksis som studerende på Akademie der bildenden Künste Wien. Duoen skaber en anden version af deres bar installationer, til Kunsthalle Zürich, i november 2022

Tak til
Augustinus Funden, Beckett fonden, Knud Højgaards Fond og Statens Kunstfond som har støttet udstillingen Time Losers

Udstillingen er også generøst støttet af:
Himmeriget
Flying Couch Brewing
Nørrebro Bryghus
Acan Distribution – øl distribution med respekt for frisk craft øl

All all all

Time Losers er det første residency og udstillingsforløb i All all alls årsprogram. Gennem fem mediebaserede kunstneriske undersøgelser i 2022/2023 faciliterer All all all procesuelle udstillingsformater, der udfordrer ideen om det færdige kunstprodukt, sænker tempoet af kunstnerisk produktion og forbrug, og som ønsker at aktivere forskellige omsorgsfulde kunstpraksisser. All all all vil have et permanent arkiv, der viser værker og spor fra alle de kunstnere der har formet stedet, som en måde åbent at dokumentere det kollektive projekt.
All all all er ledet af kurator Klara Li, med Nanna Saplana Thorning som administrativ partner.

 

 

Om @Læderstræde

Kunstforeningen GL STRAND står bag udstillingslokalerne i Læderstræde 15, som kunsthallen via et open call giver skiftende kunstnere og kuratorer mulighed for at overtage for en 1-et årig periode. Herigennem får stedet en skiftende profil og identitet hvert år. GL STRAND stiller vederlagsfrit udstillingslokalerne til rådighed sammen med et honorar.