Åbent i dag
11.00-17.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Ung under 27:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
90 Kr.
75 Kr.
80 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
Gratis
Gratis
35 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

GL STRAND har to indgange: fra Gl. Strand 48 og fra Læderstræde 15 gennem gårdhaven. Udstillingsarealer har adgang via elevator og trapper. Der er adgang for kørestole via Læderstræde 15 gennem gårdhaven.

ALL ALL ALL

All all all præsenterer No Core af Julie Falk

13. januar – 18. februar 2022
Udstillingen er åben
Torsdag, fredag 13-18
Lørdag 11-16
Læderstræde 15

Udstillingen No Core af billedkunstner Julie Falk er den tredje i en serie af fem mediebaserede processuelle udstillinger og behandler det kunstneriske jeg i krisen, gennem abstrakt skulptur.

No Core kan opleves hos All all all i Læderstræde 15. 

 

 

No Core er kulminationen af en proces Julie Falk begyndte i sommeren 2022. Udstillingen tager udgangspunkt i personlige erfaringer Falk har gjort i denne proces; i juli måned 2022 blev hun mor – og 2 dage efter blev hun diagnosticeret med kræft i form af ALL – akut lymfatisk leukæmi.

Med sit projekt hos All all all udforsker og behandler Julie Falk hvad det vil sige at være kunstner – men også mor, menneske – i den situation hvor kroppen er blevet afhængig udvendige strukturer; hvad er den støtte, de systemer og de konstruktioner man må hengive sig til, men også bygge selv? Gennem videoværker og abstrakt skulptur i materialer, der på samme tid er bløde og hårde, såsom muslingeskaller og bronze, undersøger Falk hvad den støttende struktur kan og gør, og hvordan den kan omsættes til hendes kunstneriske praksis.

Værkerne beskæftiger sig med denne struktur som noget der trøster, bekymrer sig, opmuntrer og opretholder. Med værket Medusa’s Revenge har kunstneren anvendt den klassiske ‘Cire perdue’ metode, som bruges til at støbe metal. Cire perdue betyder ‘tabt voks’ og er en teknik, hvor voksmodellen går tabt ved støbningsprocessen. Voksemnet kan udskiftes med andre emner, der smelter ved denne temperatur, som for eksempel syntetiske materialer og Falk har således anvendt lokker fra sine parykker, der transformeres til små, parerende spidse bronze våben.

I samspil med udstillingen udvikler Falk et skiftende ’biblioteket’, der indtager en del af All all alls arkiv. I løbet af udstillingsperioden vil hun sætte litteratur op på hylderne, som hun har brugt i sit forløb til at finde spejling, omsorg og genkendelse, som har været et supporterende system hun har anvendt og skabt. Her kan man læse med og løbende få nye perspektiver på projektet gennem det sprog, der har inspireret kunstneren selv.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden og Beckett Fonden

Om kunstneren:

Julie Falk (DK) er dansk billedkunstner, baseret i København. Hun er uddannet fra Kunsthögskolan i Malmö i 2017. Hun arbejder med abstrakt skulptur der blandt andet behandler interdepedens og taktil sensibilitet, og hendes praksis er drevet af skulpturelle traditioner, objekt orienteret ontologi og science fiction.

All all all

Om All all all

No Core er det tredje residency og udstillingsforløb i All all alls årsprogram. Gennem fem mediebaserede kunstneriske undersøgelser i 2022/2023 faciliterer All all all procesuelle udstillingsformater, som ønsker at aktivere forskellige omsorgsfulde kunstpraksisser, udfordre ideen om det færdige kunstprodukt og sænke tempoet af kunstnerisk produktion og forbrug. All all all har et permanent arkiv, der viser værker og spor fra alle de kunstnere der har formet stedet, som en måde åbent at dokumentere det kollektive projekt.
All all all er ledet af kurator Klara Li, med Nanna Saplana Thorning som administrativ assistent.

All all all er ledet af kurator Klara Li, med Nanna Saplana Thorning som administrativ partner.

 

 

Om @Læderstræde

Kunstforeningen GL STRAND står bag udstillingslokalerne i Læderstræde 15, som kunsthallen via et open call giver skiftende kunstnere og kuratorer mulighed for at overtage for en 1-et årig periode. Herigennem får stedet en skiftende profil og identitet hvert år. GL STRAND stiller vederlagsfrit udstillingslokalerne til rådighed sammen med et honorar.