Åbent i dag
11.00-18.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Ung under 27:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
90 Kr.
75 Kr.
80 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
Gratis
Gratis
35 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

GL STRAND har to indgange: fra Gl. Strand 48 og fra Læderstræde 15 gennem gårdhaven. Udstillingsarealer har adgang via elevator og trapper. Der er adgang for kørestole via Læderstræde 15 gennem gårdhaven.

@LÆDERSTRÆDE

  GL STRAND har overdraget nøglerne til den nye udstillingsplatform i Læderstræde til projektet All all all, som frem til sommeren 2023 vil fylde lokalerne med et udstillingsprogram, der åbner dørene mellem kunstgenrer og former, aktører og besøgende. Følg med her på siden og følg linket forneden, der vil guide dig videre til projektets digitale platforme.

  All all all er et residency baseret udstillingsprojekt der gerne vil udfordre ideer om det færdige kunstprodukt, facilitere interdisciplinære samarbejder og undersøge muligheder for kunstpraksis som omsorgsform. Projektet tager udgangspunkt i, at de rum og ressourcer vi har til rådighed bliver delt, og overdraget igen og igen, til en række kunstneriske aktører, som på forskellig vis omsætter omsorg i deres kunstarbejde. Der vil være fem udstillingsperioder henover det år hvor All all all bor i Læderstræde, som hver tager udgangspunkt i en medial undersøgelse og inviterer en eller flere kunstnere til at indtage rummene. Kunstnerne tildeles en arbejds/værksteds/laboratorieplads i All all alls lokaler, og udfolder deres praksis i et processuelt udstillingsformat, der udvikler sig hen over deres residency periode og udvides med tværæstetiske samarbejder og events.

  Det første residency undersøger totalinstallation gennem et relationelt perspektiv og sætter en performativ socialitet i centrum.

  Åbner 9. september.

  All all all faciliteres af kurator Klara Li Scheutz med Nanna Saplana Thorning som kunstfaglig sparringspartner.

  ”All all all har præsenteret et ambitiøst og vedkommende projekt, som vi glæder os til at følge det næste år. Gruppens fokus på samarbejder og åbne, inddragende processer går godt i spænd med vores oprindelige tanker. Vi håber, at projektet bliver til glæde for alle de involverede kunstnere og det københavnske kunstpublikum”, udtaler Anne Kielgast, chefkurator i GL STRAND.

  Med egen adgang i Læderstræde får all all all en synlig plads i gadebilledet på en af byens centrale adresser og på egne præmisser. All all all kan også drage fordel af gårdhaven, der strækker sig fra Gl. Strand til Læderstræde. Stedet opererer selvstændigt og uafhængigt af GL STRAND og forventer at åbne slut august/start september 2022.

  Bag All all all

  Klara Li Scheutz (f. 1991) er selvstændig kurator og redaktør med erfaring fra skrift og kunstmiljøer. Hun har senest kurateret udstillingen (Into) and Out of This World under Artweek og været redaktør på tidskrifterne Kulturo og Slagtryk. Nanna Saplana Thorning (f. 1991) er kurator og daglig leder på Gas 9 Gallery og har erfaring med udvikling og kuratering i det kunstneriske vækstlag blandt andet i Art Hub Copenhagen og udstillingsserien VÆKST. De er begge uddannede fra Københavns Universitet i henholdsvis Kunsthistorie og Moderne Kultur. Klara Li Scheutz er hovedansvarlig, koordinator og daglig leder af All all all @læderstræde med Nanna Saplana Thorning som kunstfaglig sparringspartner.

  Allallall.Biz
  Instagram: @All_all_all_cph

  ___________