Åbent i dag
11.00-18.00
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Studerende:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
85 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
40 Kr.
Gratis
Gratis
25 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

Gl strand har to indgange: fra gl. Strand 48 og fra læderstræde 15 gennem gårdhaven hovedindgangen er på gl. Strand 48. Der er adgang til udstillingssalene via elevator eller trapper til alle tre etager. Der er adgang for kørestole og barnevogne læderstræde 15 gennem gårdhaven. Herfra er der adgang til alle etager via elevator.

@LÆDERSTRÆDE

  All all all

  Projektet All all all flytter ind i @læderstræde med et inviterende program, der udfordrer ideen om det færdige kunstneriske produkt.

  Nøglerne til den nye udstillingsplatform @læderstræde, som GL STRAND har stillet til rådighed gennem et open call, overdrages det næste år til projektet All all all. All all all byder ind med et udstillingsprogram, der åbner dørene mellem kunstgenrer og former, aktører og besøgende. All all all faciliteres af kurator Klara Li Scheutz med Nanna Saplana Thorning som kunstfaglig sparringspartner og åbner slut august/start september.

  All all all er et kunstnerisk værksted, mødested og udstillingsformat, som tager form gennem en række artist residencies. Projektet tager udgangspunkt i, at de rum og ressourcer, der er stillet til rådighed, bliver delt og overdraget igen og igen til en række kunstneriske aktører, som på forskellig vis omsætter omsorgsfuld praksis: 

  ”Vi glæder os meget til at flytte ind. All all all vil arbejde med og på tværs af udtryksformer og vil udfordre ideen om det færdige kunstneriske produkt, som det oftest forventes, at kunstnerisk arbejde leverer. All all all vil invitere både kunstnere og publikum til at opholde sig i processen af kunstnerisk og kuratorisk vedligeholdelsesarbejde ­– som noget der stritter, ændrer sig, blomstrer og falder hen”, fortæller Klara Li Scheutz og Nanna Saplana Thorning.

  ”All all all har præsenteret et ambitiøst og vedkommende projekt, som vi glæder os til at følge det næste år. Gruppens fokus på samarbejder og åbne, inddragende processer går godt i spænd med vores oprindelige tanker. Vi håber, at projektet bliver til glæde for alle de involverede kunstnere og det københavnske kunstpublikum”, udtaler Anne Kielgast, chefkurator i GL STRAND.

  Med egen adgang i Læderstræde får all all all en synlig plads i gadebilledet på en af byens centrale adresser og på egne præmisser. All all all kan også drage fordel af gårdhaven, der strækker sig fra Gl. Strand til Læderstræde. Stedet opererer selvstændigt og uafhængigt af GL STRAND og forventer at åbne slut august/start september 2022.

  GL STRAND modtog 19 kvalificerede og visionære ansøgninger til @læderstræde fra både danske og internationale kunstnere og kuratorer. Juryen bestod af kunstner Kristoffer Ørum, kunstner Eva Steen Christensen samt direktør Helle Behrndt, chefkurator Anne Kielgast og kurator og formidlingschef Pernille Fonnesbech, alle fra GL STRAND.

  Bag All all all

  Klara Li Scheutz (f. 1991) er selvstændig kurator og redaktør med erfaring fra skrift og kunstmiljøer. Hun har senest kurateret udstillingen (Into) and Out of This World under Artweek og været redaktør på tidskrifterne Kulturo og Slagtryk. Nanna Saplana Thorning (f. 1991) er kurator og daglig leder på Gas 9 Gallery og har erfaring med udvikling og kuratering i det kunstneriske vækstlag blandt andet i Art Hub Copenhagen og udstillingsserien VÆKST. De er begge uddannede fra Københavns Universitet i henholdsvis Kunsthistorie og Moderne Kultur. Klara Li Scheutz er hovedansvarlig, koordinator og daglig leder af All all all @læderstræde med Nanna Saplana Thorning som kunstfaglig sparringspartner.

   

  Om @læderstræde
  Udstillingsstedet er placeret i GL STRANDs baghus med facade og indgang mod Læderstræde. Identiteten på @læderstræde vil formes og afspejle profilen af det udvalgte kunstner/kurator-team. Hensigten med udstillingsstedet ligger i direkte forlængelse af GL STRANDs ambition om at støtte og promovere vækstlaget i den samtidige kunst, der har været en del af kunsthallens identitet og hensigtserklæring siden etableringen i 1825.

  GL STRAND stiller vederlagsfrit udstillingsrum og forbrug af varme og elektricitet til rådighed for de udvalgte kunstnere/kuratorer. Desuden gives et koncepthonorar på 100.000. Herfra varetager kunstnerne/kuratorerne selv opsætning, nedtagning, opsyn og forsikring af udstillingerne og de tilknyttede værker. Der udarbejdes en kontrakt mellem den ansvarlige kunstner/kurator og GL STRAND.

  GL STRANDs tekniker og ansvarlige kurator tilbyder i forbindelse med udstillingsskift sparring og assistance i 10 timer (dog maximalt 60 timer for hele perioden). GL STRAND har ansvaret for driften af udstillingslokalet, herunder el, vand, sanitet og lignende. GL STRAND vil desuden annoncere udstillinger mm i regi af @Læderstræde på GL STRANDs hjemmeside og SoMe-kanaler, hvis de valgte kunstnere/kuratorer ønsker det.  Udstillingsstedet skal som min. være åben for publikum onsdag til lørdag fra 13 til 17.