Lukket i dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
11.00-18.00
11.00-18.00
11.00-20.00
11.00-18.00
11.00-17.00
11.00-17.00

Info

Medlemmer:
Voksne:
Ung under 27:
Seniorer:
Grupper over 10 / Pr. person:
Gæster med medlemmer:
Børn og unge under 16 år:
Folkeskoleelever:
Hf- og gymnasieklasser / Pr. person:
Gratis
90 Kr.
75 Kr.
80 Kr.
75 Kr.
75 Kr.
Gratis
Gratis
35 Kr.

Transport

Busforbindelser:

Metro:
1A, 2A, 6A, 15, 26, 29
M3 & M4
Gl. Strand Station

Indgange

GL STRAND har to indgange: fra Gl. Strand 48 og fra Læderstræde 15 gennem gårdhaven. Udstillingsarealer har adgang via elevator og trapper. Der er adgang for kørestole via Læderstræde 15 gennem gårdhaven.

NYHEDER

  Nanna Hjortenberg ny direktør i GL STRAND

  Nanna Hjortenberg, mag. art i kunsthistorie og nuværende direktør for CHART, tiltræder den 1. oktober 2022 som ny direktør for Kunstforeningen GL. STRAND. Nanna Hjortenberg får ansvar for at tegne den fortsatte udvikling af den snart 200-årige  københavnske kunstinstitution med en markant profil inden for samtidskunst og moderne kunst. Hun kommer med en bred erfaring fra kunst- og kulturverdenen og et stærkt nationalt og internationalt netværk.

  Kunstforeningen GL STRAND er noget helt særligt.  Med afsæt i sin fine tradition rummer GL STRAND et stort potentiale for både kunsten og København. Det glæder jeg mig til at udforske og udvikle sammen med medarbejdere, bestyrelse, samarbejdspartnere og kunstnere ”, siger Nanna Hjortenberg og fortsætter: ”Med udgangspunkt i både det moderne og samtidskunsten, fokus på det nordiske og det internationale, og med GL STRANDs unikke og centrale beliggenhed i København, glæder jeg mig til, at vi sammen skal videreudvikle kunsthallen og aktivt styrke den samlede kunstscene”.

  Bestyrelsesformand Eivind Drachmann Kolding udtaler: ”Det er jo ikke hver dag, vi får ny direktør. Helle Behrndt var her i næsten 33 år med stor succes. Med valget af Nanna Hjortenberg fra et stærkt ansøgerfelt mener vi at have fundet en personlighed, som har både bred og dyb faglighed til at løfte opgaven med at styrke GL STRANDs fortsatte udvikling som central kunstinstitution.”

  Nanna Hjortenberg er uddannet mag. art i kunsthistorie med en Master fra Goldsmith College i London. Siden 2018 har hun været direktør for CHART, der under hendes ledelse er vokset markant som central international og københavnsk kunstbegivenhed og platform for samtidskunst, arkitektur og design. Tidligere har Nanna Hjortenberg været forretningsudviklingschef i Golden Days Sekretariat og programchef i Dansk Arkitektur Center, hvor hun blandt andet har lavet udstillinger til Venedigbiennalen.

   

   

  Nanna Hjortenberg. Foto Ida Hermansen
  Nanna Hjortenberg. Foto Ida Hermansen